OM OSS

Rojalist.se säljer kungliga och aristokratiska bilder.

Monarkin är vår äldsta statliga institution. Den är också en inspirationskälla till mycket av vår traditionella konst och kultur.

Hos oss hittar du högklassiga och unika reproduktioner på bilder av Sveriges och andra europeiska länders regenter och hjältar, skapade av några av våra främsta klassiska konstnärer.

Vi använder endast högkvalitativa original - många direkt från olika museum.  Vid reproduktioner av äldre tryck, används professionell scanning i 300-600 dpi. Och vid behov, genomgår originalen restaurering med senaste digitalteknik.

Konsttryck:

Denna konstreproduktion är tryckt på "canvas" duk. Dagens teknologi och canvas material garanterar den högsta tryckkvalité med fantastisk detaljrikedom och bästa färgsättning. Det läggs DUBBELT FÄRGLAGER för maximal lyster. Tryckeriet använder absolut senaste tryckmaskinerna och miljövänliga och mycket tåliga färger. Man använder en canvas duk (typ Digitex) som är syntetisk och strukturerad för bästa möjliga resultat och den är även mycket miljövänlig. Duken är mycket lätthanterlig och bilden har dessutom en vit marginal för maximal display vid inramning.

Oljetryck:

”Oljetryck är inom konsten ett litografiskt tryck i färg med fernissad yta. Metoden användes från 1850 till cirka 1940 för att framställa väggbilder som liknar oljemålningar.” (WIKIPEDIA)

Våra oljetryck framställs genom en unik process som involverar en stor grad av handarbete enligt gammal tradition kombinerat med senaste teknologin. Först trycks bilden digitalt med två färglager på tung linne canvas. Därefter lackbehandlas bilden. Resultatet blir ett oljetryck i god, gammaldags stil med en mycket behaglig tryckbild och en fantastisk lyster. 

Posters och planscher:

Nu kan vi åter glädjas över de ursprungliga och otroligt detaljerade färgplanscherna, konstverk konsttryckta som exakta reproduktioner (nytryck) på lyxigt och tungt konstpapper - 200 gram/m2  i A2 storlek och 150 gram/m2 i A1 storlek.

DIN(A) BILD(ER) SKICKAS RULLADE I TÅLIGT PAPP RÖR, KLARA FÖR UPPSPÄNNING OCH EVENTUELL INRAMNING. 

Välkommen till en levande värld av majestätiska och historiska konstupplevelser i estetikens, traditionens och kulturens tecken.
ROJALIST.SE ägs av ARTMAN OF SCANDINAVIA
Organisationsnummer: 530529-1816

Godkänd för F-skatt.

Kontakt: [email protected]